Σάβ, 13 Φεβ | Online

Women on Top

Το Women On Top είναι ένα δίκτυο mentoring για γυναίκες, που μπορεί να σε βοηθήσει να φτάσεις λίγο πιο εύκολα, λίγο πιο ψηλά.
Registration is Closed
Women on Top

Time & Location

13 Φεβ, 7:00 μ.μ.
Online

About the Event

Το Women On Top είναι ένα δίκτυο mentoring για γυναίκες, που μπορεί να σε βοηθήσει να φτάσεις λίγο πιο εύκολα, λίγο πιο ψηλά. Αναζητάμε την κατάλληλη μέντορα για σένα και της ζητάμε να σε υποστηρίξει στα επαγγελματικά θέματα που σε απασχολούν. Παράλληλα, μέσα από το Learning Hub του WoT, προσφέρουμε σεμινάρια επαγγελματικής ανάπτυξης και ευκαιρίες δικτύωσης, έτσι ώστε να γίνει η δουλειά ένα από τα ωραιότερα κομμάτια της ζωής σου.

Το Women On Top υποστηρίζεται από τη θερμοκοιτίδα HIGGS για την ανάπτυξη των Μη Κερδοσκοπικών Οργανισμών στην Ελλάδα.

 Τι είναι το mentoring;  

Μία μέντορας βοηθάει τη mentee της να απαντήσει σε προβληματισμούς, να ξεκαθαρίσει στόχους που σχετίζονται με την επαγγελματική της εξέλιξη και να οργανώσει ένα πλάνο προκειμένου να πετύχει αυτούς τους στόχους. Ουσιαστικά, κάνει την εμπειρία της σκαλοπάτι, για ν’ ανέβεις εσύ λίγο πιο εύκολα, λίγο πιο ψηλά.

Αν αναζητάς τον καλύτερο τρόπο να χειριστείς κάποιο επαγγελματικό ζήτημα, να διεκδικήσεις κάποια θέση ηγεσίας, να επιλέξεις τον κατάλληλο κλάδο σπουδών, να αλλάξεις αντικείμενο ή να γίνεις καλύτερη στη δουλειά σου, μία μέντορας μπορεί να σε βοηθήσει να το κάνεις, λίγο πιο γρήγορα και λίγο πιο σωστά.

Μέσα από τη διαδρομή του Women On Top αρχίσαμε να μελετάμε σε βάθος τους παράγοντες που στέκονται εμπόδιο στην επαγγελματική ανάπτυξη των γυναικών και την ισότιμη συμμετοχή τους στην ελληνική αγορά εργασίας και τα κέντρα λήψης αποφάσεων.

Έτσι, το Women On Top έχει πλέον μετασχηματιστεί σε έναν οργανισμό με όραμα την επαγγελματική ενδυνάμωση των γυναικών σε όλα τα στάδια της ζωής τους, την εξάλειψη των έμφυλων διακρίσεων στην εργασία και την ισότιμη συμμετοχή αντρών και γυναικών στην παραγωγική διαδικασία, προς όφελος όλων μας.

Η ιδρύτρια των Υπέροχων Γυναικών, η Οικονομολόγος και κοινωνική επιχειρηματίας, Μαρία Νεφέλη Χατζηιωαννίδου, είναι μέντορας της WOMEN ON TOP και του προγράμματος «Ενδυνάμωση και Mentoring για γυναίκες προσφύγισσες και μετανάστριες», σε συνεργασία με την IRC Hellas και την υποστήριξη της Webhelp – Fondacion France.

Μάθε περισσότερα στο https://womenontop.gr/

Share This Event