Σάβ, 14 Νοε | Online Event

Εβδομάδα Γυναικείας Επιχειρηματικότητας

Η Εβδομάδα Γυναικείας Επιχειρηματικότητας επιστρέφει για 5η συνεχόμενη χρονιά και για πρώτη φορά, σε online μορφή. Φέτος, το 50-50 Project ενώνει τις δυνάμεις της με την ομάδα του Women Do Business και μαζί, δημιουργούν μία ημέρα έμπνευσης και networking για γυναίκες επιχειρηματίες!
Registration is Closed
Εβδομάδα Γυναικείας Επιχειρηματικότητας

Time & Location

14 Νοε 2020, 10:00 π.μ. – 2:00 μ.μ.
Online Event

About the Event

Η εκδήλωση για την Εβδομάδα Γυναικείας Επιχειρηματικότητας επιστρέφει για 5η συνεχόμενη χρονιά και για πρώτη φορά, σε online μορφή. Φέτος, ενώνουμε τις δυνάμεις μας με την ομάδα του Women Do Business και μαζί, δημιουργούμε μία ημέρα έμπνευσης και networking για γυναίκες επιχειρηματίες!  Για άλλη μία χρονιά, μοναδικές γυναίκες επιχειρηματίες θα μοιραστούν το ταξίδι τους, τι έμαθαν από αυτό και τι θα συμβούλευαν όσους θέλουν να κάνουν τη δική τους ιδέα πραγματικότητα. Ετοιμάσου να ακούσεις την ιστορία τους αλλά και να τις γνωρίσεις μέσω του virtual networking lounge που έχουμε φτιάξει!

Η Μαρία Νεφέλη Χατζηιωαννίδου, ιδρύτρια των Υπέροχων Γυναικών, θα συμμετέχει στην εκδήλωση, στο πάνελ με την Τριανταφυλλιά Καλαντζή, Founder @ Triantafillia Creative Studio.

Παράλληλα, έχουμε ετοιμάσει μία σειρά από διαδραστικά workshops τα οποία θα σε βοηθήσουν να καταλάβεις πώς μπορείς να αναπτύξεις την επιχείρησή σου από το μηδέν. Μέσω των εισηγητών, θα μπορείς να μάθεις τι απαιτείται για να ξεκινήσεις τη νομική μορφή της επιχείρησής σου, τι στρατηγική social media μπορείς να δημιουργήσεις αλλά και πώς να απογειώσεις το προσωπικό σου brand. 🚀  Είτε είσαι ένα άτομο με ιδέες και θέληση να φτιάξει τη δική του επιχείρηση, είτε ένα νέο άτομο με φιλοδοξία για την καριέρα του, η Εβδομάδα Γυναικείας Επιχειρηματικότητας 2020 θα σε βοηθήσει να μάθεις πώς να εφαρμόζεις τις ιδέες σου στην πράξη, να μαθαίνεις μέσα από την αποτυχία και να δικτυώνεσαι με τους σωστούς ανθρώπους. 

Υπάρχουν 80 διαθέσιμες θέσεις.

Δηλώστε συμμετοχή στο:

https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLScK-EM9BRZNsRFCad2EpZlXZLRi6P5MMKAO9mAowbVorDM4Cw/viewform 

*Μόλις πραγματοποιήσετε την εγγραφή σας, θα λάβετε σχετικό e-mail εντός 2 ημερών για επιβεβαίωση της θέσης σας. Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί μέσω της πλατφόρμας Zoom.

Share This Event