Οι Υπέροχες Γυναίκες προτείνουν (και μπορεί και να συμμετέχουν):

 • WOMENTORS: Σεμινάρια Ενδυνάμωσης Νέων Γυναικών
  Sold Out
  Time is TBD
  Online Seminars
  Είσαι νέα γυναίκα και θέλεις να έχεις καλύτερο έλεγχο της ζωής σου, να παίρνεις σημαντικές αποφάσεις που σε αφορούν και να κάνεις στρατηγικές επιλογές; Θέλεις να βοηθηθείς να ανακαλύψεις και να αναπτύξεις τη δυναμική σου; Να ενισχύσεις την αυτοεκτίμησή σου, να καλλιεργήσεις την ενσυναίσθησή σου;
 • We For Women
  RSVP Closed
  Κυρ 07 Μαρ
  Online
  2021 WeForWomen -“Her Name In Bold” Έξι ομιλήτριες από διαφορετικούς χώρους δραστηριοποίησης - Πολιτική, Δημοσιογραφία, Επιστήμη, Επιχειρηματικότητα, Τέχνη, Ένοπλες Δυνάμεις - θα μοιραστούν μαζί μας τις δικές τους προσωπικές ιστορίες.
 • Women on Top
  RSVP Closed
  Σάβ 13 Φεβ
  Online
  Το Women On Top είναι ένα δίκτυο mentoring για γυναίκες, που μπορεί να σε βοηθήσει να φτάσεις λίγο πιο εύκολα, λίγο πιο ψηλά.
 • Be Your Own Boss by Prince Trust Foundation
  RSVP Closed
  Δευ 01 Φεβ
  Online
  Είσαι 18-35 ετών και σκέφτεσαι να ανοίξεις τη δική σου επιχείρηση, αλλά δεν ξέρεις από πού να ξεκινήσεις; Ψάχνεις την κατάλληλη έμπνευση, καθοδήγηση και υποστήριξη για να δεις το όνειρο σου να γίνεται πραγματικότητα;
 • Εβδομάδα Γυναικείας Επιχειρηματικότητας
  RSVP Closed
  Σάβ 14 Νοε
  Online Event
  Η Εβδομάδα Γυναικείας Επιχειρηματικότητας επιστρέφει για 5η συνεχόμενη χρονιά και για πρώτη φορά, σε online μορφή. Φέτος, το 50-50 Project ενώνει τις δυνάμεις της με την ομάδα του Women Do Business και μαζί, δημιουργούν μία ημέρα έμπνευσης και networking για γυναίκες επιχειρηματίες!
 • #IamRemarkable by Google
  Πέμ 12 Νοε
  Online Event
  Η εβδομάδα #IamRemarkable είναι μια ψηφιακή εμπειρία που θα διαρκέσει από τις 12 έως τις 19 Νοεμβρίου 2020. Στο πλαίσιο αυτής της εβδομάδας θα πραγματοποιηθούν διαδικτυακές ομιλίες και εργαστήρια που ως στόχο έχουν την ενίσχυση της αυτοπεποίθησης όλων.